Smulweb.nl

Smulweb.nl; wie kent het niet? Met meer dan 2.000.000 unieke bezoekers per maand dé website waar je regelmatig een receptje afhaalt. Smulweb.nl bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in Nederland.

Op Smulweb kan je niet alleen recepten zoeken, maar ook toevoegen, bewaren en delen met vrienden en volgers. Je recepten deel je in in makkelijke online kookboeken: Smulweb is je hulp in de keuken.

Smulweb is het platform voor merken in de foodbranche om zichzelf via content te presenteren aan het grote publiek. Door middel van leuke recepten en inspirerende video’s betrek je consumenten actief bij je product. Bekijken en delen meer mensen je recept? Dan verkoop je meer producten.

Wil je informatie over de mogelijkheden om je product of dienst onder de aandacht van onze bezoekers te brengen? Neem dan contact op met Inge Reinilla.

2 Comments

 • Chantal says:

  Beste Inge,

  Laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Chantal Strijbos en ik ben werkzaam bij Seamore. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Amsterdam, en verkopen zeewier tagliatelle.
  Het product is een groente die wij presenteren als pasta vervanger, dat compleet organisch en natuurlijk is. Het product kan in allerlei gerechten gebuikt worden als pasta vervanger, of in een salade. Wij willen u graag laten kennismaken met ons product!

  Seamore
  I sea pasta is begonnen in September 2015. Bijna anderhalf jaar later staan we al in ? supermarkten in Nederland, en zijn beschikbaar in Duitsland, België, Zwitserland, Engeland, Denemarken en Australië. In 2015 waren we de meest innovatieve food start-up. Maar het meest inspirerende is dat Seamore succesvol is in haar missie van het brengen van zeewier op het bord van velen!

  Onze producten
  I sea pasta is tagliatelle gemaakt van zeewier, en sinds kort hebben we ook I sea bacon: bacon gemaakt van zeewier, dat door velen als een groot succes gezien wordt!
  Naast het feit dat onze producten rechtstreeks uit zee gehaald worden en daardoor heel duurzaam zijn, zijn ze ook erg gezond en bieden een gemakkelijke manier om extra groente te eten. Verder is Iseapasta een gezond alternatief voor reguliere pasta, waar ook meteen veel vezels, goede vetten, vitamines en mineralen zitten!

  Content
  Informatie over onze missie en onze producten is te vinden op: http://www.seamorefood.com. Op onze facebook pagina kan je zien hoe je I sea pasta kan klaarmaken als vervangen van reguliere tarwe pasta en kan je de promotie video van I sea bacon vinden! https://www.facebook.com/pg/seamorefood/videos/

  Ik zou graag contact hebben over de mogelijkheid om ons product via smulweb bekend te maken met de consument!

  Met vriendelijke groet,

  Chantal Strijbos
  0637006494

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − ten =