Foodfotografie & -styling

“Ziet het Liefmans dessert er niet heerlijk uit? Je kunt het heel gemakkelijk zelf maken! Natuurlijk hebben we er Liefmans Fruitesse voor gebruikt.”
– Elsa Cornet
Duvel Moortgat Nederland

“Zo mooi had ik het zelf niet eens kunnen verzinnen. Jullie foodstyliste is ook absoluut “DA BOMB” (sorry voor mijn casual woordgebruik) want ze heeft er met zoveel passie aan gewerkt. Dit is merkbaar door bijvoorbeeld het plaatsen van het Turkse thee glaasje bij de Turkse varianten: het is gewoon meer dan af. Complimenten voor de foto’s van Euroma Meatballs & Co. Enorm bedankt voor jullie hulp! Tot snel weer sprekens.”
– Arina Abbring
Senior Product Manager
Koninklijke Euroma B.V.

Concrete resultaten, gebaseerd op het delen van je recepten. Younity Media helpt en ontzorgt je. Van het creatieve plan tot en met het plaatsen van de recepten, maken van foto’s en video’s en promoten van je merk. In het proces van creatief plan tot aan het delen van recepten van je merk bieden wij een essentiële stap: food fotografie. Younity Media werkt hiervoor samen met Ester (fotografe) en Hester (styliste).

In de studio van het Smulweb Kookcollege ontwikkelen, bereiden en fotograferen zij ieder gerecht op eigentijdse wijze. Door te variëren met licht, materiaal en accessoires krijgt ieder recept de sfeer die het verdient. Met oog voor detail ontstaat een eindresultaat dat tot je verbeelding spreekt en laat watertanden. Je wilt het gerecht maken en proeven!

Wil je recepten van jouw merk laten ontwikkelen en/of vangen in een smakelijk beeld? Neem dan contact met op met Robin L. Porrio via robin@younitymedia.nl of Helen Dekker via helen@younitymedia.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.